Blogen :/

Tja... jag har inte kommit så långt o har lite svårt att ta bilder varje gg jag loggar in. Då jag fottar med Fraps o pappa mst "godkänna" varje gång jag ska öppna det :/ letar efter ett nytt pogram som är lättare men har inte haft någon lycka än :/

Målar lite hästar :D

 
 
Jahop ^^ har tillbringat lite tid med att måla mina hästar :D E riktigt nöjd faktist. Håller på med syrrans men är snart klar. Vill du ha din häst "av målad"? Redigerar även bilder ^^ Mejla mig bara på [email protected] !!

Första bilderna på WF!!

 
 
 
De 3 första bilderna på WF!! :D

NY HÄST!!!

JA!! ÄNTLIGEN HAR DE KOMMIT!!!
XD Ja, jag e lite FÖR över spidad. Men det beror bara på att jag äntligen har köpnt min nya lilla älskling! Fast då de har stängt serven igen för att fixa något så kan jag inte komma med någon bild på honom än :/ men snart kommer en!!

Bild till fixad!! :D

 
Nya bilden till...öm... vad det du heter till avslut på inlägg :P Blev riktigt nöjd, fast det tog en halv oendlighet att göra den :P

Fortsätter att fixa :D

Japp... precis som rubriken säger så ska jag fortsätta att fixa med bloggen idag med. Då jag fortfarande är förkyld D: Men jag börjar närma mig slutet på allt fixande. Bara en ny press bild, lite fler kategorier och lite små fix som bilder mm!
 
Dagens smily: (ö,ö)

Påbörjar bloggen!!

Hej! Första inlägger ^o^ Håller på att fixa till bloggen innan jag börjar på riktigt. För övrigt så mår WS bra. Har varit off sedan i julas men nu är jag till baka!! XD Aja hoppas du kommer gilla bloggen!!